Wie is Caroline Schaay?

Mijn naam is Caroline Schaay.
Ik heb een eigen praktijk “Rediscover yourSelf ” in Amsterdam en werk samen met Sander onder de naam schaayenschouten Hiermee verbinden we onze individuele kwaliteiten om samen levensveranderende behandelingen en trainingen te geven. Ik heb in de afgelopen 30 jaar veel verschillende life-coaching, natuurgeneeskundige en therapeutische opleidingen genoten. Zo ben ik gecertificeerd Heart & Soul Healing practitioner,
Mind & Body release, Jassentechniek-therapeut en trainer. Verder ben ik door Byron Katie opgeleid tot “The Work” facilitator en ben ik onlangs door Scot Kiloby gecertificeerd als KI Inquiries Facilitator.

Ik gebruik in al mijn sessies o.a.: Mindfulness, Vipassana meditatie, Magnified Healing,The Journey, Avatar master/wizard, Mind&Body release Kiloby Inquiry’s en The Work

The school for The Work van Byron Katie was het grootste cadeau dat ik ooit aan mezelf heb gegeven.
Vandaar dat ik “Werken met the work”  heb opgericht en life-coaching sessies & trainingen ben gaan geven.
Ik geef individuele life-coaching, relatiecounselling, eendaagse Workshops en een intensief 4 maanden programma aan groepen, bij bedrijven, en tijdens trainingen op locaties in binnen en buitenland.

Ik leer jou alle fijne kneepjes en valkuilen van ‘The Work’ zodat jij, jezelf kan bevrijden en vreugdevol jezelf verder kan ontwikkelen. En ook samen met een partner, vriend of familie ben je dan instaat ‘The Work’ te doen.
Door mijn ervaringen met honderden clienten ben ik er inmiddels van overtuigd dat alle mensen met een open “mind” baat hebben bij deze methode “The Work”.

 

Lees onderaan de pagina testimonials over het 4 maanden programma.


 


Werken met the Work heeft op heel veel aspecten van mijn leven enorme ruimte gebracht.

Issues met mijn man, collega’s & mijzelf zijn moeiteloos opgelost na the Work.

Begrijp me niet verkeerd The Work is echt werken, maar met de deskundige hulp van Caroline heel effectief.”

Eelke Janssens- Bontrup


Ik vind dit absoluut een van de meest waardevolle trainingen die ik in de laatste jaren gevolgd heb!

In het 4 maanden programma ga je dieper in op the Work, en leer je de Work echt te doorvoelen en snap je hoe het werkt. Het is echt een aanrader! Het is niet ‘eventjes 4 vragen doornemen en omkeren’, maar er echt bij stilstaan, zodat de antwoorden uit je hart naar boven komen en niet uit je ‘mind’. Caroline begeleidt je hierbij heel goed, en weet precies op het juiste moment de juiste vragen te stellen, waardoor je je pijnpunten helder krijgt. Het leuke is dat deze pijnpunten na het doen van dit onderzoek eigenlijk altijd verdwijnen als sneeuw voor de zon!
Je leert ook hoe je dit zelf kan doen, op elk moment thuis met pen en papier, of met een maatje via skype. Ik vind dit absoluut een van de meest waardevolle trainingen die ik in de laatste jaren gevolgd heb!

Marjon Vendrig


Ik heb het Werken met the Work 4 maanden programma als erg waardevol ervaren.
Caroline is een fijne en ervaren professional. Ze wist perfect hoe ze mij en de andere cursisten moest begeleiden in het onderzoeken van eigen vastgeroeste overtuigingen en angsten. Daarnaast heeft ze ons ook overtuigend gecoacht in het toepassen van The Work op onszelf en hoe we anderen hierin konden begeleiden. Ik voelde me tijdens de cursusdagen en ook zeker tijdens de Skype sessies erg op mijn gemak en veilig, wat voor mij belangrijk is omdat ik ook zeer persoonlijke dingen met haar en de groep deel. Ik kan deze cursus aan iedereen van harte aanbevelen.

Yves Bonroy