Intensief 4 maanden programma

Intensief 4 maanden programma.

We leren tijdens deze trainingen naar al onze onderliggende overtuigingen te kijken en deze te onderzoeken.
Hoe gebruiken we deze verhalen om in de slachtofferrol te blijven hangen, en niet te leven vanuit ons ware potentieel.

Programma;

1) De Basis deel 1. 4 oktober 2018

2) Verdieping met the Work op betekenisvolle relaties. 8 november 2018

3) Verdieping met the Work op Geld & God. 13 december 2018

4) Verdieping met the Work op je lichaam. (nader te bepalen in januari 2019)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Tijd: inloop 9:30 start 10:00 tot 17:00

4x Vraag en antwoord webinar via Skype 1 avond in de maand.

Breng je eigen lunch mee of neem iets bij een van de restaurants in de buurt.

Minimaal 4  & maximaal 10 deelnemers

Investering; € 595,-

exclusief 21% BTW.

Voor meer info stuur mail naar: info@carolineschaay.nl

Adres in Amsterdam -Centrum:
Oudezijds Achterburgwal 237
1012 DL Amsterdam


 

Hieronder testimonials van deelnemers over het 4 maanden programma.


 

Werken met the Work heeft op heel veel aspecten van mijn leven enorme ruimte gebracht.

Issues met mijn man, collega’s & mijzelf zijn moeiteloos opgelost na the Work.

Begrijp me niet verkeerd The Work is echt werken, maar met de deskundige hulp van Caroline heel effectief.”

Eelke Janssens- Bontrup


Ik vind dit absoluut een van de meest waardevolle trainingen die ik in de laatste jaren gevolgd heb!

In het 4 maanden programma ga je dieper in op the Work, en leer je de Work echt te doorvoelen en snap je hoe het werkt. Het is echt een aanrader! Het is niet ‘eventjes 4 vragen doornemen en omkeren’, maar er echt bij stilstaan, zodat de antwoorden uit je hart naar boven komen en niet uit je ‘mind’. Caroline begeleidt je hierbij heel goed, en weet precies op het juiste moment de juiste vragen te stellen, waardoor je je pijnpunten helder krijgt. Het leuke is dat deze pijnpunten na het doen van dit onderzoek eigenlijk altijd verdwijnen als sneeuw voor de zon!
Je leert ook hoe je dit zelf kan doen, op elk moment thuis met pen en papier, of met een maatje via skype. Ik vind dit absoluut een van de meest waardevolle trainingen die ik in de laatste jaren gevolgd heb!

Marjon Vendrig


Ik heb het Werken met the Work 4 maanden programma als erg waardevol ervaren.
Caroline is een fijne en ervaren professional. Ze wist perfect hoe ze mij en de andere cursisten moest begeleiden in het onderzoeken van eigen vastgeroeste overtuigingen en angsten. Daarnaast heeft ze ons ook overtuigend gecoacht in het toepassen van The Work op onszelf en hoe we anderen hierin konden begeleiden. Ik voelde me tijdens de cursusdagen en ook zeker tijdens de Skype sessies erg op mijn gemak en veilig, wat voor mij belangrijk is omdat ik ook zeer persoonlijke dingen met haar en de groep deel. Ik kan deze cursus aan iedereen van harte aanbevelen.

Yves Bonroy